با توجه به آوازه ی پنیر لیقوان و همچنین رونق و سهمی که از بازار لبنیات نصیب پنیر لیقوان شده برخی سودجویان اقدام به تولید پنیر از شیر های کم کیفیت کرده اند.امروز وقتی در بازار اسم پنیر لیقوان را بر روی مارک های لبنیات پاستوریزه می بینیم مطمئن باشید شیرهای نیمه فاسد که دیگر قابلیت استفاده در کارخانه های پاستوریزه را ندارند با افزودن برخ ترکیبات غیر بهداشتی و حتی سرطانزا اقدام به تولید پنیر سنتی نامرغوب میکنند.

 

تمامی مراجع علمی اثبات کرده اند که طعم و کیفیت خاص پنیر لیقوان به دلیل بافت گیاهی کمیاب و خاص دامنه شمالی سهند و از شیر خالص گوسفندی است.(کتاب طواف سهند نوشته بهروز خاماچی)

امروز در مرکزی ترین استان کشور در شههرستان گلپایگان بزرگ ترین شرکت لبنیات پاستوریزه کشور اقدام به تولید و فروش پنیر به اسم پنیر لیقوان می کنند ان هم از شیر گاو که چربی شیر هم جهت تولید خامه گرفته می شود.

در ماه های اخیر هم یک شرکت لبنیات بزرگ وابسته به شهر آمل تبلیغاتی را به اسم پنیرلیقوان انجام  داده است که اعتراض برخی نمایندگان آذربایجانی مجلس را به همراه داشت.

موارد زیر که تفاوت های اصلی پنیر لیقوان با سایر پنیر ها است را لازم به ذکر میدانیم:

1. در منطقه لیقون هیچ واحدی از هیچ کدام از کارخانه های لبنیات پاستوریزه فعال نیست. لبنیات پاستوریزه به کلی از شیر گاو تهیه میشود و هیچ ارتباطی به پنیر اصل لیقوان ندارند.

2. رنگ پنیر لیقوان کاملا سفید و بدون هیچ بوی نامتعارف خاصی هست.

3. در صورت خرید پنیر بسته بندی توجه نماییید که آدرس کارخانه به روستای لیقوان ختم شود و همچنین پیش شماره تلفن  ثابت 0413632 که متعلق به منطقه لیقوان است بر روی  محصولات درج  شده باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کلیک در اینجا به صفحه اصلی سایت تولیدی فاخرلبن لیقوان هدایت میشوید.

کمال تشکر،ناصح لیقوان